A helyszín

Az épület Budapest történelmi belvárosában, a VI. kerületben található, a pesti oldalon. Az ingatlan az Oktogon mellett, az Andrássy út és a Liszt Ferenc tér sarkán, az Andrássy út 47. szám alatt helyezkedik el.

Az Andrássy út az UNESCO Világörökség része, Budapest történelmi sugárútja. Számos világhírű márka üzletét, kiváló éttermeket, élelmiszerboltokat találunk itt. Az ingatlan környezeti, – és infrastrukturális ellátottsága nagyon jó. A terület legfontosabb turisztikai célpontjai az Operaház, a Zeneakadémia, a Szent István Bazilika, a Városliget és a Múzeumi Negyed, valamint az ingatlan közvetlen közelében helyezkedik el a főváros egyik legnépszerűbb szórakoztató negyede, a „pesti Broadway”. A közelben található továbbá a Westend City Center bevásárlóközpont, és a Fashion Street bevásárlóutca is.

Lakás belsők

A műemléki minősítésnek megfelelően lettek megálmodva a terek: az utcai és a belső homlokzatok megtartásával és a tetőtér beépítésével került kialakításra tizenhárom prémium minőségű lakás.

Ezek mindegyike a klasszikus, nagypolgári hangulatot megőrizve mutat a modernitás felé: a jelenkor igényeinek megfelelő kényelmi funkciók kerültek kialakításra a lakások mindegyikében.

Belsőépítészetét tekintve a finom, visszafogott színek kapnak nagyobb szerepet, a nagy terek által létrejött világosságra alapozva, energetikailag pedig a lehető legmodernebb megoldások kerülnek beépítésre. 

Szolgáltatás és retail

Az épület eredeti funkciói a pinceszinten, a földszinten, a félemeleten is megmaradnak: két kereskedelmi és egy vendéglátás funkciójú terület került kialakításra 351-335-439 m2-es tagolással (shell and core készültség).

A tervezett funkciók jól illeszkednek mind az Andrássy út, mind a Liszt Ferenc tér üzleti koncepciójába, megfelelő hasznosítással pedig többletszolgáltatásként kapcsolódhatnak a lakóigények kiszolgálásához.

Építékezés

REGISZTRÁLJON MOST ÉS ELSŐK KÖZÖTT KÜLDJÜK EL ÖNNEK BEVEZETŐ AJÁNLATUNKAT!